Krachtbron

Toen Miranda in 2005 startte met M8 Communicatie nam ze in haar bagage bestuurs-, beleidsvormende en organiserende ervaring in en een schat aan kennis van communicatie mee. Na haar studie Communicatie heeft ze zich verder bekwaamd in interpersoonlijke communicatie, beïnvloeding, branding, conflicthantering, leidinggeven, persoonlijk ondernemerschap en persoonlijke en teameffectiviteit.Miranda Kampers haalt het beste in je boven In 2018 heeft ze haar master Psychologie en in 2019 haar didactische bekwaamheid behaald.

Relaties waarderen Miranda met name om haar oprechte interesse, haar eerlijkheid en haar vermogen om het beste boven te halen. Haar expertise komt tot uiting in een professionele werkwijze en doortastende aanpak. Als consultant, trainer en coach weet ze dan ook haarfijn de vraag van haar opdrachtgevers te verwerken tot een succesvolle oplossing.

Als spreker/dagvoorzitter is zij te boeken bij TeeuwenGroep, sprekers- en inspiratiebureau of via het contactformulier.

Naast haar activiteiten voor M8 Communicatie is zij bestuursvoorzitter van Ondernemershuis Brabant, bestuursvoorzitter van Ondernemersvereniging Son & Breugel, jurylid van de Ondernemer van het Jaar-verkiezing en ambassadeur van de SamenLoop voor Hoop Son & Breugel geweest.

Wilt u kennismaken met M8 Communicatie? Bel 06-16234822 of stel uw vraag via het formulier

< terug