Nieuws
Kennis is macht - Francis Bacon

Kennis delen

M8 Communicatie zet zaken in beweging, stroomlijnt bestaande processen of optimaliseert communicatiegedrag. Dit doen we aan de hand van de nieuwste ontwikkelingen. Graag delen we dit nieuws met u!

Ondernemershuis BrabantOndernemershuis Brabant

M8 Communicatie heeft u per 1 juli 2016 nog meer te bieden. Samen met zeven ervaren ondernemers zijn de handen ineengeslagen en de vakgebieden met elkaar verbonden in de coöperatie van het Ondernemershuis Brabant. Ondernemers in het MKB/MKB+ kunnen nu de vruchten plukken van dit unieke concept onder één dak. Korte, sterke en persoonlijke lijnen zorgen ervoor dat u kunt rekenen op nog meer oplossingen die ondernemen succesvol maken.

Boek 'De beste versie van jezelf!'De beste versie van jezelf!

Miranda Kampers werkt als inspirerende communicatiespecialist aan het versterken van je merk. Haar in 2011 gepubliceerde boek De beste versie van jezelf! In drie maanden klaar voor je carrièreboost is met succes opnieuw uitgebracht. Ga jij ook voor meer succes?

Lees meer >

Kantoor op Ekkersrijt geopendKantoor Ekkersrijt Son en Breugel

Per februari 2016 is M8 Communicatie ook gevestigd op Ekkersrijt 4607, Son en Breugel. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn.

 

Geen BTW via M8 Onderwijs

Per november 2010 is M8 Onderwijs gekwalificeerd door het CPION en geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (vermelding CRKBO). Dat betekent voor u dat geen BTW verschuldigd bent bij een korte beroepsopleiding.

Wilt u ook uw waardevolle kennis delen? Neem dan contact met ons op!

Lees ook:

De beste versie van jezelf!