Referenties

"Vanwege Miranda’s grote kennis van zaken heb ik M8 Communicatie ingeschakeld voor de strategische invulling van de communicatie van Franchise Connect. Met haar adequate en gestructureerde aanpak heeft ze mij zeer geduldig deelgenoot gemaakt van de ins en outs van haar vak en in het bijzonder social media. Ze gaat flexibel te werk en deelt en omarmt de doelstellingen. Haar enthousiasme en bevlogenheid zorgen voor een frisse aanpak waar ik veel van verwacht voor Franchise Connect."
Guus de Jongh, eigenaar Franchise Connect

"Ik heb Miranda Kampers leren kennen in 2008, toen ik net begon als docent aan Hogeschool TIO. Mét veel praktijkervaring als manager en communicatieadviseur maar zónder ervaring als docent. Miranda voelde dit als mentor feilloos aan. Ze nam steeds weer de tijd voor me, ook als het haar, door eigen drukte, even wat minder goed uitkwam. Ze verdiepte zich écht in m'n vragen en hielp me door me dát te geven waar ik op die momenten behoefte aan had.”
Ellen te Riele, eigenaar mail-me-nu.nl

“Miranda Kampers was mijn docent bij de nieuw samengestelde opleiding Bedrijfscommunicatie voor Zorg en Welzijn. Door haar brede kennis en ervaring in het communicatievak, gecombineerd met kennis van de zorgsector en de zorgcultuur, stelde ze me in staat de communicatietheorie toe laten te passen op mijn werksituatie. Ondanks mijn voornamelijk praktische insteek bij de opdrachten heeft ze er, door haar zeer consequente en prettige “down to earth” benadering, voor gezorgd, dat de kaders van de opdracht goed in het vizier bleven en ik twee goede casussen heb kunnen neerleggen.”
Nick van Sinderen, UMC St. Radboud

Wilt u ook kunnen vertrouwen op een professionele en resultaatgerichte aanpak? Vul dan het contactformulier in.

< terug